Binnenhuis droogtoilet voor 195€

100% handgemaakt en ‘Made in Belgium’

Bestelling en levering

Droogtoilet ontworpen in massief hout en MDF. Hout volledig FSC-gecertificeerd (duurzaam beheerde bossen).

Verkocht met een geïntegreerde pvc-emmer van 20 liter en een box voor houtsnippers (optioneel) voor direct gebruik. Het droogtoilet heeft een hygiënische slab.

Geen geur dankzij de houtsnippers, gebruiksvriendelijk en vooral besparing op drinkwater! Vergeet het imago van het toilet dat lijkt op een gat achteraan in de tuin, het ecologische droogtoilet verdient wel beter dan dat!

Bezoek onze fotogalerij

droogtoilet

Het ecologische toilet is een eenvoudige manier om een ​​toilet te installeren zonder de moeilijkheden van een ingewikkelde installatie. Hier geen verbindingen en geen aansluiting op het riool. Het is ook gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Een gewicht van 15 kilo, 44cm breed bij 44cm diep en een hoogte van 41cm zonder de hoogte van de ecologische toiletbril mee te tellen.

Meestal wordt het droogtoilet voorgesteld als een manier om water te besparen. Het is waar dat het afschaffen van het doortrekken van het toilet de consumptie van huishoudens met 25 tot 35% zou verminderen, wat niet te verwaarlozen is. Maar waterbesparing is slechts een klein aspect van dit probleem. Het niet lozen van uitwerpselen in het water is een essentiële optie met het oog op duurzame ontwikkeling.

Er zijn verschillende soorten droogtoiletten, maar ze hebben allemaal de volgende punten van overeenkomst:

▪ behandeling van menselijke uitwerpselen zonder gebruik van water

▪ omzetting van uitwerpselen in een gestabiliseerd en gezond product door compostering

Het droogtoilet op Wikipedia

Het droogtoilet wordt ook wel de BST genoemd, ofwel de bio-gestuurde strooiseltoiletten. We zijn van mening dat de uitdrukking BST oorspronkelijk werd bedacht door Joseph Orszagh: meer info op www.eautarcie.org

Wij verhuren echter geen droge toiletten voor uw evenementen.